10 sep. 2010

1. vad faan var det som hände egentligen?lite mer än en vecka har gått sen starten, det känns dock inte som en vecka utan som mångdubbelt fler. Många nya intryck som ska bearbetas många nya ansikten som ska kännas igen och kommas ihåg. men jvlar va kul detta ska bli, bara det inte går FÖR fort utan att man känner att man hinner landa och ta tillvara på tiden här..

ehh va faan, nu kör vi!

e jvligt sugen på att dra ihop lite gäng som har lust att titta mer på de olika avdelningarna på hdk och testa lite nya grejer och förhoppningsvis lära av varandra. ja e mest sugen på tryckverkstaden, fotostudion och bli mer hemma i textilverkstaden. 
ja har fotat en hel del men aldrig i studio så ja undrar därför om någon annan har den erfarenheten så att ja kan ha någon att luta mig på, i början iallafall.

någon som är på?

kommer sitta me bloggen inatt och kolla runt för att få lite inspiration (kolla bara va man kan göra me papper) och försöka lära mig alla knep så att ja kan få den precis så som jag vill samt skriva mer om hur ja ser på första veckan. 4 kommentarer:

 1. schysst man. Önskar jag kunde mer foto!

  SvaraRadera
 2. ja! Jag är verkligen med på verkstadsexperiment av olika slag.

  SvaraRadera
 3. Gött ja känner för att dra igång ngt i nästa vecka. får spåna på vad tills fredag :) behöver sy en sleeve till min laptop å så vill ja skjuta lite kort i studion...

  SvaraRadera
 4. Jag går gärna på upptäcktsfärd i skolan! Textil ligger på första prio. Sedan hade det varit grymt att göra en stor canvas i ateljé rummet. Då menar jag stor. Ses i Uddevalla imorgon.
  Godnatt!

  SvaraRadera