18 okt. 2010

storebror ser dig

Sitter här med huvudet fullt med feber, i köket framför laptopen och käkar gårdagens pannkakor och kikar lite på lärareleg-grejen som gluggen snackat om idag. Högre status är en sak som den kan ge men också en kvalitetssäkring för eleverna men det är inte bara positiva saker som sägs
En kommentar hämtad från GPs artikel löd:

"Kan vara bra men det vore ännu bättre om man införde riksdagslegitimation först för att säkerställa ledamöternas kompetens....."

tja, varför inte..? Politikerförakt är något att akta sig för sa Kernell sist jag såg han, men frågan är om inte alla politiker är som Svinarps starke man trots allt?

Sen ramlade jag över en lite skön artikel om gps på reflexvästar. Det är väl lika bra att man som kort, liten unge får lära sig att någon alltid har koll på dig.. Eller?

I fredags pratade jag om en föreläsare som kom till vår skola och snackade om grooming och andra hemskheter som försiggår på olika sociala hemsidor bland molnen. Mannen som utbildade oss heter Mats Andersson och startade 2004 företaget Netscan, klicka på länken om ni är intresserade att läsa mer. Det skulle vara intressant att höra honom igen eftersom det var några år sen nu och som vi alla vet så går utvecklingen bland molnen i rasande fart.

/S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar