26 mars 2011

71. Italy nästa..


Första veckan på hdk efter vfun har varit efterlängtad, inte för att ja inte trivdes på skolan som jag vfuade på, snarare tvärtom, men jag saknade mina sköna "partners in crime" alldeles för mycket. eller nått i den stilen. 


Skönt är även det faktum att alla uppgifter som vi fick innan vfun nu känns genomförbara efter lite förtydligande vad uppgifterna egentligen handlade om. 

Skönt är också att Palermo, Italien inte är långt borta nu, minusgraderna som gnagde på mina fingrar nu när jag körde hem ska bli sköna att byta ut mot några härliga plusgrader. :)

Art Field Trip i Palermo kan nog faan bli något. Måla och fota lite, ska bli gött.

Och nu till något helt annat men ändå inte så jvla långt borta iaf i mina tankar. Har läst någonstans att det i dagarna hålls en helig ceremoni, med ursprung från indien om ja inte minns fel, där man kastar färgpulver på varandra och dansar och skrattar. Underbart tänkte jag, fina foton skulle kunna tas. Hittade precis en länk till en massa fina foton från färgkastarlekdansceremonin.

inspirerande som fan, ses på fredag mina vänner och ovänner. och om jag hittar säckar med färg för en billig peng så ska ja försöka få med mig ett gäng sådana hem så kan vi ha en egen färgfestivaldanskväll snart :)

Sono i peggiori(ha det sämst på italienska),

Tjao
2 kommentarer:

  1. "de är de sämsta" betyder det :p trevlig resa! Buon viaggio! Och glöm inte "piacere"!

    SvaraRadera
  2. "ha det sämst" betyder det ju. ja har kollat på plats...

    SvaraRadera