19 apr. 2011

76. i princip en tjyv


"Princip, ett påstående som visat sig allmängiltigt, eller som någon eftersträvar att följa."
Wikipedia 2011


Jag, mannen med de många principerna, har gått emot eller i vissa lägen börjat brottas eller kivas med mina egna just nämnda. Att vara principfast(fråga någon nära mig) och trygg kan vara av stor nytta, i alla fall ibland, men i vissa lägen så kanske det ändå kan vara bra att bryta mot vissa principer. Det är just detta som gnager mig för tillfället. Ska man bryta mot sina egna principer och löpa linan ut eller ska man låta allt bero? 

Bland mina principer finns allt, allt från lördagsgodis till att man aldrig ska vara otrogen eller ta till nävarna eller tjyva, men framförallt inte ta till nävarna när man tjyvar eller målar av sig själv. Av princip så målar ja inte av mig själv heller, man kan upplevas som ett stort ego eller alltför egenkär om detta sker, just därför valde ja idag att göra just detta tror ja. Nu är det ju så att jag redan tummat på principerna och ja är rädd att ja kommer att använda på tok för stora tummar ifall ja låter detta fortgå. 

Att tjyva, eller inte tjyva, det är frågan. 

läxan var det ja, ja har inte behövt använda mig av mina känslor så mkt än. så därför har det heller inte skrivits spaltmeter med målerikänslor, men det kommer. Nu har det bara varit att komma igång, starta, göra något, vad som helst, mot mina principer. 


 


och på tal om att tjyva, så verkar det vara ungefär såhär som jag tycker om att jobba:

visste ni förresten att 1+1 blir 3? 

det vet ni nu iaf.. 

tjao 

2 kommentarer:

  1. gillar snubben med de 9 sätten! hoppas det funkar bra för dig mr ö!

    SvaraRadera
  2. visst har han tankar som man kan ta te sig, och självklart går det bra för mr Ö! nu är det bare ett stopp kvar sen landar ja på öa för påsken. gla påsk på dig bonnen! ses snart, Tjao

    SvaraRadera