10 maj 2011

84. pang va stopp det tog.

vilken jvla väg ska ja ta egentligen? stopskyltar överjvlaallt!

jaha, kalender har ja gått ifrån. det blir nog faan en innan 2011 är över men inte nu. det roliga är att det verkar va så att folk i min närhet verkar gilla tanken att stå framför kameran. kul. 

fotandet på mig själv var som sagt jobbigare än ja trott från början. skjutandet, jobbigt. redigeringen, inte jobbig. visningen, inte jobbigt. att skriva ut och limma upp och måla på, inte jobbigt.
fotandet stannade av. om än tillfälligt. har ja allt ja behöver i fotoväg kanske? roterande kropp, andandes kropp. rygg. mage. bak. hals. stopp. tvärstopp. kameran förblir kall och tom. tidsbrist? nja, jobben tar tid från mig och min gestaltning men ja känner ändå att ja får den tid ja behöver. tar den tiden. ja får inte. ja tar.

om detta är vägen att ta, hur tar ja den då? 

berättandet är något som drar. men va ska man berätta? om principerna? något annat? flytta om och ändra i rummet och fortsätt. det är nog det som får göras. jag tror att det leder till något. det är nog rummet och jag som ska fortsätta.målandet är viktigt nu. för fotot. 

kanske borde blanda ihop dessa mer.

1 kommentar:

  1. Eftersom vi pratade på handledning om att det inte syns att lärare läser bloggar och att det faktiskt är en dålig sak som skall bättras, så kommer här terminens första:

    jag har läst
    /Mattias

    SvaraRadera