13 juni 2011

93. Pendlar hela tiden.

Papper får det bli. Ja bestämde mig under filmen i fredags. Vanligt vitt papper som kanske kommer att hålla för byggandet. Det är ett välförtjänt enkelt byggmaterial. Lätt att få tag i, svårt som faan att bygga med. Men ja tänker inte ge mig så lätt. Det får bli som det blir. Tejpen är tänka ska länka samman alla ark. Får väl se hur länge den håller, ser lite krattigt ut nu men det ordnar väl upp sig när ja får in någon form av rutin på snickrandet. Tanken slår mig att det kanske borde va lättare att jobba med hårdare material, typ kartong. Men pappret e "finare", iaf innan det blir skrynkligt och paj. Men det pendlar hela tiden.
Vad är det för regler som gäller egentligen? Redan nu märker man att folk stöter på motstånd och vill frigöra sig och skapa ur eget huvud, som vanligt. Men är det verkligen tillåtet? Är det vi som skapar reglerna efterhand? När kommer första kortet? Kommer det kort?

Skriver det mesta i bilen på väg in till civilisationen. 07.05 gick första färjan. 06.50 åkte ja ner till kön. 8.55 klev ja in på skolan. Det får nog bli att åka in på kvällen precis efter jobbet och sova i stan istället för att åka från ön på morgonen. Ja kommer aldrig orka pendla från ön in till stan i framtiden märker man efter en dags pendlande. Jvla köer.


- postad från min telefunkenmaskin..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar