1 nov. 2013

olagligt? uppdaterad.att stjäla något olagligt, är också olagligt? say what? dessa två vart iaf arresterade å satta i polisbil efter deras lille "stöld".  efter lite handgemäng med människorna med telefonerna så fick "skurkarna" inte med sig något hem/ till sitt museum.. 

banksy. han gör ju något som är olagligt i många städer/länder, men att "stjäla", eller "lämna till ett museum" som grabben i videon nämner(eller hur..) är tydligen också olagligt. nu förstår jag inte. några uppblåsta bokstäver är alltså inte ok att ta med hem.


har skrivit ett inlägg tidigare om där en övermålning av ett annat verk av Banksy också vart klassat som något brottsligt. sjuk värld. hur vill man ha det? är det olagligt att måla eller inte? vem får måla å vem får inte?


bara i Murica? skulle detta "man ska tjäna pengar på allt"-grejen hända någon annanstans än i Murica? galet. folk som försöker ta sig friheter att tjäna lite extra cash. har det med hem att göra? här kommer någon britt å kladdar på väggar i mina kvarter å sen så kommer en massa jvla galleribesökare med kameror och vill ta kort, uppleva den. museer och konsthallar tar ofta inträde, varför inte nu? känns jävligt konstigt med konst som är för alla ute i offentligheten när någon försöker sko sig på't.


än mer intressant blir det när Banksy lägger upp filmen i samma blogginlägg som foton på själva bävern. greed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar