14 apr. 2014

handl Ellen 14 aprilkaraoke?? jag förstod inte riktigt det där med det fula rappandet och det fina eller det medvetet fula. gunnar bunker e ju medvetet ful i sin sång. ja tänker att vissa tycker att vissa saker e fula o andra fina och att det i olika kretsar är ombytta roller eller att det är olika synsätt på saker och ting. farsan älskar bunkers jvla skitstämma medans grannarna som e musiker hatar när han spelas. men om det handlar om att våga sjunga fult(..?) eller vad fult är så är väl karaoke en tanke som slog mig. där ska ju fan alla upp å sjunga, oavsett om de "kan" eller inte. fast vitsen är väl ändå att de som sjunger inte ska sjunga så fint tänker ja, det ska ju låta lite kasst, lite dåligt.

"Failkulturen skall handla om att ha allt att förlora genom att göra sitt allra bästa - men ändå misslyckas.
Först DÅ lär vi oss att känna oss tillfreds med skammen i att misslyckas. "

ok, hur? ja tänker att i misslyckanden bör vi lära oss något, lär vi oss inget så... det e väl det som e meningen tänker ja, att man i misstagen går stärkt, förhoppningsvis. 


kaffet. i didn't see that coming. har du fått för mycket kaffe? vart det för mycket kaffe i kokarn? eller i disken? vart det för mörkt eller för starkt? vad är failet? 

ja känner mig lite konfunderad med ditt arbete men samtidigt inte. 
fulkultur. förstår. 
fulrap, kaffe, förstår inte lika mycket. kan va bra, men också lite problematiskt å andra sidan e vi inte direkt klara med gestaltningen än på ett tag..  

kan du göra något fint fult? fult till fint? fult till fult? fint till fint? vad är det finast i konstväg för din del? och det fulaste? du kanske ska titta på det som e mitt i, det ingen ser? det grå, det i gråskalan..? va kan det va för slags konst? varför finns den och för vem? 

konst ref. 

gunnar bunker.

killer karaoke.

fuldesign.se (googla på bilderna verkar vara lättare eller via facebook) gör något "fult" av något fint. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar