24 sep. 2010

men ärligt talat, va gjordes idag egentligen?

sitter nu 20 min innan samlingen till träningen och funderar på va som hände idag egentligen.

först en timmes väntan innan lektionen ens startade. inte bra kommunikation där inte.... lägg av med sånt. säg till i tid nästa gång.
sen en jvligt snabb och fartfylld workshop där man ruskades om och där hela tiden nya moment förkunnades. men va hände egentligen? det kändes som om vi var många som undrade va det va frågan om i början när vi skulle lämna någon, hitta någon ny, syna denne från topp till tå och säga: svart tröja, sen skriva ner och lappa golvet med gula lappar för att sen lämna de nyss träffade människan för att uppsöka nästa.. :/

mm men det landar nog snart en liten liten fågel på mitt huvud och förklarar för mig va jag egentligen kände och hur jag borde uppfattat saker och ting som skedde. för som det är nu e det nästan bara kaos i skallen.

nu måste ja dra men jag läste lite(väldigt lite) i denna artikel och kan knappt vänta tills måndag då vi ska gå på bio. faan va gött att starta veckan i en härlig biostol på kungen av bergen vid burgården... :)

nä nu träning på heden. utsökt fotboll utlovas

//Simon

4 kommentarer:

 1. När fågeln har förklarat färdigt för dig får du gärna skicka den till mig för jag behöver oxå hjälp att förstå.....

  SvaraRadera
 2. Jag kanske kan agera liten fågel...till viss del iaf. Men det jag undrar är hur du vet att vi ska på bio?? Var finns den KOMMUNIKATIONEN??

  SvaraRadera
 3. he he! Trevligt initiativ Simon!

  SvaraRadera
 4. man kan säga så här: ja hör fågeln men ja har fan inte sett till den ännu. den visar sig nog snart hoppas jag. :/

  och angående bion så har jag sett lika mkt info om den som jag såg när vi skulle börjat i fredags, alltså ingenting.. man kan se mitt pladder om bio som en önskan eller förslag på något som vi blivande lärare kanske borde se?

  initiativ e ja bra på, ibland ;) tex så ska jag reka i fotostudion på tors kväll tillsammans med bröder och kompis så att jag vet vad jag gör sen när vi ska boka den och skjuta lite kort. :)

  SvaraRadera